1η Διαδικτυακή Εκδήλωση

Εναρκτήρια εκδήλωση για το έργο: «ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΤΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ»

Ο Δήμος Πετρούπολης σας προσκαλεί στις 08 Απριλίου 2022 και ώρα 12:00 – 13:30 μ.μ., σε Διαδικτυακή Εκδήλωση Ενημέρωσης για το Έργο «ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΤΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ», στο πλαίσιο της ΒΑΑ/ΟΧΕ της Δυτικής Αθήνας (Διαδημοτικό Κοινωνικό Δίκτυο “ΣΥΜΠΡΑΤΤΩ”).

Για να συμμετάσχετε στην εκδήλωση συνδεθείτε μέσω της πλατφόρμας zoom πατώντας εδώ

Για να δείτε την Πρόσκληση πατήστε εδώ

Παρακαλούμε πριν την είσοδο σας διαβάστε προσεκτικά την ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΤΩΝ ΧΡΗΣΤΩΝ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗΣ εδώ

Εναρκτήρια εκδήλωση


Με επιτυχία εκπονήθηκε η εναρκτήρια εκδήλωση στο πλαίσιο παρουσίασης του Έργου: «Γραφείο Προώθησης της Απασχόλησης στον Δήμο Πετρούπολης». Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά την Παρασκευή 8 Απριλίου 2022 και ώρα 12:00. Επισημαίνεται πως ιδιαίτερα αυξημένο ήταν το ενδιαφέρον του κοινού με τους συμμετέχοντες να ξεπερνούν σχεδόν στο διπλάσιο τον προβλεπόμενο αριθμό των συμμετεχόντων.

ΑΣΔΑ- Ενημέρωση για Ημερίδα 12/7/2022

ΜΕΡΟΣ 1ο : Καινοτόμες Δράσεις, Έρευνες και Υπηρεσίες Στήριξης της Καινοτόμου και Νεοφυούς Μικρο-επιχειρηματικότητας και της Απασχόλησης στη Δυτική Αθήνα» (ώρα έναρξης 9:00 π.μ.). Για την πρόσκληση πατήστε εδώ .

ΜΕΡΟΣ 2ο : Αποτελέσματα Ερευνών Διάγνωσης των Αναγκών της Αγοράς Εργασίας στη Δυτική Αθήνα (ώρα έναρξης 12:30 μ.μ.). Για την πρόσκληση πατήστε εδώ .

Μετάβαση στο περιεχόμενο